اسنک ماهی ومیگو

اسنک ماهی ومیگو

مواد لازم

نان تست يك بسته

پنیر پيتزای ورقه ای 1بسته

سیر له شده 2حبه

ماهی يا ميگوی ريز شده 400گرم

قارچ خرد شده 100گرم

آويشن 1قاشق مربا خوري

سس قرمز 2قاشق سوپخوري

نمک و فلفل به ميزان لازم

روش پخت :

ابتدا در قابلمه ای سیر و ماهی يا ميگو را كاملا با هم تفت داده و سپس نمک و فلفل را به آنها افزوده و بعد قارچ خرد شده و آويشن را به مواد اضافه كرده خوب تفت می دهيم . سپس درب ظرف را ميگذاریم . كمی كه نرم شد مواد را از روی حرارت بر ميداریم و نان تست را در دستگاه ساندويچ ساز قرار می دهيم . به اين صورت كه در كف آن يك تكه نان قرار داده و روی آن را با كمی سس قرمز آغشته كرده سپس مقداری از مواد ( حدودا يك قاشق غذا خوری) روي سطح نان پهن می كنيم. سپس يك لايه پنیر پيتزا را روی سطح نان قرار داده و يك تكه نان ديگر هم روی مواد قرار می دهيم.دستگاه را به مدت 5 تا 7 دقيقه روشن می كنيم تا دو طرف نانها كاملا برشته شود.

نوش جان کنید امیدوارم خوشتان بیاد.

دستور پخت و طرز تهیه قلیه میگو

دستور پخت و طرز تهیه قلیه میگو

قلیه میگو

مواد لازم :

ميگوي پاك شده                   

 نيم كيلو

سير

 يك بوته

 گشنيز

 150 گرم

 شنبليله

 150 گرم

 تمبرهندي

 نصف بسته

 پياز

 يك عدد

نمك ، فلفل و زرد چوبه

 به ميزان دلخواه

رب گوجه فرنگي
يا آب گوجه فرنگي

 يك قاشق سوپخوري
يك فنجان

  طرز تهيه :

 ميگوها را كاملاً پاك كرده و مي شوييم . پياز را خرد مي كنيم و با 3 قاشق سوپخوري روغن، كمي تفت مي دهيم. سپس سير ، شنبليله و گشنيز را خرد كرده و با پياز كمي تفت مي دهيم . ميگوها را با كمي زرد چوبه ، پودر فلفل و نمك به همراه سبزي ها تفت مي دهيم . بعد شيره تمبرهندي  و رب گوجه فرنگي  ( يا آب گوجه فرنگي ) را به مواد قبلي اضافه مي كنيم . قليه ميگو را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم . غذا آماده ي سرو است.

هدف ما قراردادن ماهی ومیگو درسبداصلی خانوارایرانی .

چرا؟  چون آبزیان غذای سلامتی است وبایدتلاش کنیم سرانه مصرف رادرکشورمان درحدجهانی برسانیم .

پيام هاي تغذيه اي در مورد مصرف ماهي

پيام هاي تغذيه اي در مورد مصرف ماهي

مصرف ماهي سبب کاهش کلسترول و تري گليسريد خون و جلوگيري از بيماري هاي قلبي عروقي و برخي از سرطان ها مي شود.

ماهي داراي خواص ضد التهابي بوده و موجب درمان التهاب, کاهش سردردهاي ميگرني و کاهش دردهاي عضلاني, مي شود .

مصرف ماهي و روغن ماهي براي بيماران ديابتي مفيد است زيرا قند خون را افزايش نمي دهد.

مصرف ماهي و روغن ماهي سبب افزايش ظرفيت ذهني مي شود و اثرات سودمندي در پيشگيري از آلزايمر و تخفيف علائم آنها دارد.

مصرف ماهي موجب بهبود اشتها, خواب راحت و کمک به ترميم حافظه کوتاه مدت در بيماران مبتلا به آلزايمر مي شود.

ماهي و روغن ماهي در پيشگيري و کمک به درمان بيماري هاي التهابي مفاصل مانند روماتيسم ، آرتريت روماتوئيد و آرتروز نقش مهمي دارند.