دستور پخت و طرز تهیه قلیه میگو
مواد لازم :
ميگوي پاك شده |
نيم كيلو |
سير |
يك بوته |
گشنيز |
150 گرم |
شنبليله |
150 گرم |
تمبرهندي |
نصف بسته |
پياز |
يك عدد |
نمك ، فلفل و زرد چوبه |
به ميزان دلخواه |
رب گوجه فرنگي
|
يك قاشق سوپخوري |
طرز تهيه :
ميگوها را كاملاً پاك كرده و مي شوييم . پياز را خرد مي كنيم و با 3 قاشق سوپخوري روغن، كمي تفت مي دهيم. سپس سير ، شنبليله و گشنيز را خرد كرده و با پياز كمي تفت مي دهيم . ميگوها را با كمي زرد چوبه ، پودر فلفل و نمك به همراه سبزي ها تفت مي دهيم . بعد شيره تمبرهندي و رب گوجه فرنگي ( يا آب گوجه فرنگي ) را به مواد قبلي اضافه مي كنيم . قليه ميگو را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم . غذا آماده ي سرو است.
هدف ما قراردادن ماهی ومیگو درسبداصلی خانوارایرانی .
چرا؟ چون آبزیان غذای سلامتی است وبایدتلاش کنیم سرانه مصرف رادرکشورمان درحدجهانی برسانیم .