دستور پخت و طرز تهیه قلیه میگو

قلیه میگو

مواد لازم :

ميگوي پاك شده                   

 نيم كيلو

سير

 يك بوته

 گشنيز

 150 گرم

 شنبليله

 150 گرم

 تمبرهندي

 نصف بسته

 پياز

 يك عدد

نمك ، فلفل و زرد چوبه

 به ميزان دلخواه

رب گوجه فرنگي
يا آب گوجه فرنگي

 يك قاشق سوپخوري
يك فنجان

  طرز تهيه :

 ميگوها را كاملاً پاك كرده و مي شوييم . پياز را خرد مي كنيم و با 3 قاشق سوپخوري روغن، كمي تفت مي دهيم. سپس سير ، شنبليله و گشنيز را خرد كرده و با پياز كمي تفت مي دهيم . ميگوها را با كمي زرد چوبه ، پودر فلفل و نمك به همراه سبزي ها تفت مي دهيم . بعد شيره تمبرهندي  و رب گوجه فرنگي  ( يا آب گوجه فرنگي ) را به مواد قبلي اضافه مي كنيم . قليه ميگو را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم . غذا آماده ي سرو است.

هدف ما قراردادن ماهی ومیگو درسبداصلی خانوارایرانی .

چرا؟  چون آبزیان غذای سلامتی است وبایدتلاش کنیم سرانه مصرف رادرکشورمان درحدجهانی برسانیم .