۱۴۶ نوع غذای طبخ شده با ماهی و میگو در ششمین جشنواره پخت آبزیان شهرستان حاجی آباد ارائه و به معرض نمایش گذاشته شد.

سرپرست شیلات هرمزگان گفت: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و با شعار آبزیان غذای سلامتی برگزار شد.  قدرت میرزاده اظهار داشت: این جشنواره طی ۳ روز برگزار شد که در دو روز اول آموزش طبخ آبزیان برای علاقه مندان در صبح و بعد از ظهر با حضور ۲۷۰ نفر و روز سوم، ششمین جشنواره با حضور گسترده مردم و مسولین برگزار شد. وی افزود: به همه شرکت کنندگان لوح تقدیر، کتاب، بروشور CD اهدا و به ۱۸ نفر از سوی هیئت داوران به عنوان تهیه کنندگان غذاهای برتر جشنواره در دو بخش غذاهای طبخ شده با ماهی و میگو با در نظر گرفتن صرفه اقتصادی، نوآوری و کیفیت در طعم و مزه انتخاب شده بودند هدایای ارزشمندی اهدا شد. میرزاده تصریح کرد: در این جشنواره علاوه بر ۱۸ غذای اصلی از زهرا شهسواری خردسالترین آشپز این جشنواره که ۱۱ سال سن داشت نیز تقدیر به عمل آمد. وی میانگین مصرف آبزیان در کشور را ۵/۷ کیلو اعلام کرد و گفت: این در حالی است که معدل مصرف جهان ۵/۱۷ کیلوگرم است و ما باید تلاش کنیم تا سرانه مصرف در کشورمان را به حد جهانی برسانیم که یکی از این راه ها برگزاری جشنواره ها و دوره های آموزشی طبخ آبزیان است. قابل ذکر است در حاشیه این جشنواره مسابقه نقاشی برای کودکان با شعار آبزیان غذای سلامتی برگزار و در پایان به ۱۷ نفر از شرکت کنندگان برتر جوایزی اهدا و از تمامی کودکان شرکت کننده در مسابقه تقدیر شد.