خوراک میگو و سبزیجات
مواد لازم:
10 عدد میگو،
یک سوم کیلو قارچ
یک سوم کیلو سبزیجات تازه به دلخواه
ادویه ها: سس سویا، دو برگ زنجبیل، دو ملاقه سس سویا، نیم ملاقه شکر، مقداری نمک و فلفل
دستور پخت:
1- ابتدا سر و پوست میگو را جدا کرده و 15 دقیقه در فلفل و نمک بخوابانید. زنجبیل را خرد کرده و سبزیجات را پس از شستن و خرد کردن در آب جوش بریزید. نیم دقیقه بعد آن را برداشته و در آب خنک قرار دهید. قارچ را نیز بشویید.
2- مقداری روغن در قابلمه بریزید و پس از آنکه روغن داغ شد، زنجبیل را تفت دهید.
- میگو را در قابلمه بریزید و با شعله بالا سرخ کنید پس از اینکه رنگ میگو سرخ شد آن را از قابلمه برداشته و در ظرفی جدا بگذارید.
4- قابلمه را شسته و مقداری روغن در آن بریزید و پس از گرم شدن روغن، قارچ را سرخ کنید تا آب آن گرفته شود.
5- سس سویا را اضافه کرده و هم بزنید
6- میگوی سرخ شده را اضافه کرده و همراه قارچ کمی سرخ کنید.
7- سبزیجات را نیز در قابلمه بریزید و کمی سرخ کنید.
8- با افزودن مقداری نمک و شکر و فلفل به میل خود، غذا آماده است. پس بخوریدنوش جانتان.