کباب میگو
كباب چوبي ميگو براي 4 نفر

مواد لازم:
ميگو 1 كيلوگرم
فلفل سبز 100 گرم
گوجه فرنگي ريز 300 گرم
سيب زميني ريز 200 گرم
پياز ريز 200 گرم
زعفران آب شده 2 قاشق
آبليمو يك قاشق
نمك به اندازه لازم
طرز تهيه:
1-ميگوها را سرزده و پوست كنده و با دادن شكافي در ناحيه پشت روده آن را خارج مي نمائيم. پس از شستشو و خشك كردن، يك استكان آب پياز افزوده و محلول زعفران را به روي آنها مي پاشيم. كمي روغن مايع و يك قاشق آبليمو نيز اضافه مي كنيم.
2-سيب زميني و پياز را پس از پوست كندن با گوجه فرنگي و فلفل سبز ريز و نمك مخلوط و به همراه ميگوها در يخچال به مدت يك ساعت نگه مي داريم.
3-سيخ ها را آماده كرده و به ترتيب گوجه فرنگي، ميگو، فلفل، سيب زميني، ميگو و پياز را به آنها كشيده و اين كار را تا گنجايش سيخ ادامه مي دهيم.
4-سيخ هاي ميگو را در داخل فر گذاشته و به مدت 30 دقيقه با حرارت 140 درجه سانتي گراد مي پزيم. چنانچه از اجاق گاز و زغال براي اين امر استفاده مي نمائيد، ابتدا قابلمه اي را انتخاب كنيد كه سيخهاي بطول 20 سانتيمتر در آن جاي گرفته و سپس با اضافه كردن فويل آلومينيومي به كف آن و چرب نمودن فويل آنها را كباب نمائيد. روي در قابلمه نيز كمي آتش زغال بريزيد.
*براي تهيه سيخ از شاخه باريك درختان انجير، انار، خرما استفاده نمائيد.
چندتصویر مختلف ازکباب میگوبرای تان گذاشتم که لذت بیشتری ببرید فقط فراموش نکنید که آبزیان غذای سلامتی است. هدف ما بالابردن سرانه مصرف آبزیان است .چرا؟ چون که ازنظرعلم پزشکی آبزیان غذای سلامتی است وبرای داشتن جامعه ای سالم باید آبزیان رادرسبد اصلی غذای خانوارایرانی قراردهیم .


