روش پخت میگو سرخ شده
دستور پخت میگو سرخ شده
مواد لازم:
تخم مرغ =۱ عدد
میگو تمیز شده =۱ کیلو
آبلیمو =۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید =۱ لیوان
آرد سوخاری =۱ لیوان
روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
سیر له شده =۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
طرز تهیه:
میگوهای تمیز شده را شسته درظرفی باآبلیمو ، سیرله شده وادویه مخلوط کنید
ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد جذب میگو شود.
تخم مرغ زده شده+آرد سفید+آرد سوخاری را هر کدام در ظرفی جداگانه بریزید.
میگوها را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و پس از آن در آرد سوخاری بغلتانید.
میگوها را در روغن فراوان سرخ کنید سپس روی کاغذ روغنی یا در صافی ریخته تا روغن آن برود.
میگوهای سرخ شده را در ظرفی چیده اطراف آن را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.
نوش جان کنید یادتان نرود آبزیان غذای سلامتی است.