اسنك ماهي و ميگو
مواد لازم براي چهار نفر
نان تست يك بسته 
پنير پيتزاي ورقهاي 1بسته 
سير له شده 2حبه 
ماهي يا ميگوي ريز شده 400گرم 
قارچ خرد شده 100گرم 
آويشن 1قاشق مربا خوري 
سس قرمز 2قاشق سوپخوري 
نمك و فلفل به ميزان لازم 
طرز تهيه
ابتدا در قابلمه اي سير و ماهي يا ميگو را كاملا با هم تفت داده و سپس نمك و فلفل را به آنها افزوده و بعد قارچ خرد شده و آويشن را به مواد اضافه كرده خوب تفت مي دهيم . سپس درب ظرف را ميگذاريم . كمي كه نرم شد مواد را از روي حرارت بر ميداريم و نان تست را در دستگاه ساندويچ ساز قرار ميدهيم . به اين صورت كه در كف آن يك تكه نان قرار داده و روي آن را با كمي سس قرمز آغشته كرده سپس مقداري از مواد ( حدودا يك قاشق غذا خوري) روي سطح نان پهن ميكنيم. سپس يك لايه پنير پيتزا را روي سطح نان قرار داده و يك تكه نان ديگر هم روي مواد قرار ميدهيم.دستگاه را به مدت 5 تا 7 دقيقه روشن ميكنيم تا دو طرف نانها كاملا برشته شود

