کیوسکی ماهی
مواد لازم براي چهار نفر
ماهي فيله شده 500 گرم
كره 100 گرم
آرد گندم 1 پيمانه
آرد سوخاري 1 پيمانه
تخم مرغ 3 عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
ليموترش 200 گرم
آب نارنج 1 قاشق سوپخوري
پودر سير 1 قاشق مرباخوري
طرز تهیه
ماهي فيله شده را خوب بشوئيد و خشك كنيد، پوست آنرا گرفته و استخوان آن را درآوريدسپس فيله ها را روي تخته گوشت قرار دهيد و روي آن يك كيسه فريزر قرار دهيد و با بيفتك كوب كمي بكوبيد، مواظب باشيد فيله ماهي از هم باز نشود چون گوشت ماهي بسيار ظريف و نرم است. بعد كيسه فريزر را برداشته و پشت و روي ماهي را كمي نمك و فلفل و پودر سير بپاشيد و 50 گرم از كره را قطعه قطعه كرده و در قسمت وسط ماهي قرار دهيد، بعد ماهي را لوله كنيد ، در ظرفي ديگر تخممرغها را همراه كمي نمك و فلفل و آب نارنج و پودر سير خوب بزنيد و با برس پشت و روي كيوسكي بماليد بعد در ظرفي ديگر پودر سوخاري داشته باشي اول كيوسكي را داخل آرد بغلطانيد بعد پشت و روي آن را با برس تخممرغ بزنيد و داخل آرد سوخاري بغلطانيد . در يك ظرف نسبتاً گود روغن زيتون ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود. كيوسكيها را يكي يكي داخل روغن روي حرارت ملايم سرخ كنيد. پس از سرخ شدن اطراف آن را با سبزيجات تزئين كنيد. يك طرف ظرف نخود فرنگي و طرف ديگر قارچ تفت داده شده بريزيد و ليموترش قاچ داده شده را كنار ظرف قرار دهید .
