خوراك ميگوي پروانه اي

مواد لازم براي چهار نفر

ميگو نيم كيلوگرم
تخم مرغ 1 عدد
شير 1 فنجان
كرفس 1 قاشق غذاخوري
نعنا خشك 1 قاشق چايخوري
آرد سفيد 100گرم
آرد سوخاري 200گرم
ادويه،نمك ،فلفل به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم

طرز تهیه

ميگو ها را تمييز كرده و بشوييد. با يك چاقوي تيز، ميگوها را از قسمت طول آن شكاف دهید به ه طوري كه مانند كتاب باز شده و به شكل پروانه اي در آيد. شير را در ظرفي ريخته و تخم مرغ را با آن مخلوط كنيد. نمك ، فلفل و ادويه را نيز به آنها اضافه كرده و خوب به هم بزنید . هر يك از ميگو ها را نخست درآرد سفيد و سپس در مخلوط شير و تخم مرغ و پس از آن در آرد سوخاري غلتانده و در روغن داغ شده سرخ كنيد . به ياد داشته باشيد اگر ميگوي پروانه اي را نخست از قسمت شكم در روغن قرار دهيد، كمتر جمع مي شود و بيشتر شكل پروانه اي خود را حفظ خواهد كرد.