کباب میگو
کباب میگو

مواد لازم:
|
یک کیلوگرم |
میگوی بدون سر |
|
نصف استکان |
روغن مایع |
|
4 قاشق غذاخوری |
آب پیاز |
|
2 قاشق غذاخوری |
زعفران آب شده |
|
یک قاشق چای خوری |
فلفل |
|
به مقدار لازم |
نمک |
|
مقداری |
کره |
طرز تهیه:
میگو را پوست کنده و روده ی پشتی آن را خارج کنید. بعد از شستن، آن را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس آن را در ظرفی ریخته و 2 قاشق غذاخوری زعفران روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید. روغن مایع، فلفل، آب پیاز و نمک را به میگو اضافه کرده و مخلوط نمایید. ظرف حاوی مواد را به مدت 2 الی 3 ساعت در محلی خنک قرار دهید. ابتدا سیخ ها را چرب کنید. میگوها را از قسمت خمیده به سیخ بکشید و روی ذغال قرار دهید. موقع کباب نمودن روی میگوها را با کره ی آب شده چرب نمایید تا زمانی که رنگ آن ها طلایی شود. میگوها را در دیس بچینید و با لیموترش ، خیارشور، جعفری و نخودفرنگی تزئین نمایید.