پلومیگو
مواد لازم:
250 گرم ميگو
250 گرم کشمش
3.5 ليوان برنج
1 عدد پياز
50 گرم مغز گردو
مقداري زعفران
مقداري روغن
ظروف و وسايل لازم:
يک قابلمه تقريبا 6 تا 7 ليتري، يک ماهي تابه
طرز تهيه:
ميگو را من پوست کنده مي خرم در نتيجه آماده استفاده هستند در غير اين صورت بايد ميگو را قبلا پوست بکنيد و آماده کنيد (مقدار داده شده بدون پوست 250 گرم بايد باشد).
پياز را خورد و با مقداري روغن سرخ ميکنيم وقتي پياز سرخ شد اول ميگو را به آن ميافزايم و آن را به مدت کوتاهي همراه پيازداغ تفت ميدهيم تا آب آن تبخير شود حالا کشمش را به آن بيفزايد و روي حرارت کم يکي دو چرخ بدهيد زياد نبايد روي آتش بماند در غير اينصورت تلخ ميشود بعد هم گردوهاي خورد شده را به آن ميافزاييد و يکي دو چرخ ميدهيد در آخر هم کمي زعفران ميزنيد حالا آنرا از روي آتش برداريد و بگذاريد کنار براي بعد.
قابلمه را آب کنيد بگذاريد آب جوش بيايد و برنج را که از قبل گذاشته ايم خيس بخورد در آن ميريزيم و ميجوشانيم تا برنج پخته شود دقت کنيد زياد از حد برنج نبايد بجوشد در غير اينصورت دانه هاي برنج به هم خواهد چسبيد (برنج بايد همانگونه که براي چلو تهيه ميکنيد درست کنيد) حالا برنج را در آب کش بريزيد و با آب سرد آن را آبکش کنيد.
مقداري روغن ته قابلمه بريزيد بگذاريد روي آتش بعد مقداري از برنج را ته قابلمه بريزيد و بقيه برنج و مواد داخل ماهي تابه را با هم مخلوط کنيد و داخل قابلمه بريزد به صورتي که ميگو و کشمشها ته قابلمه نباشد. سر قابلمه پلو را با دمکش بپوشانيد و بگذاريد حدود 45 دقيقه روي آتش ملايم پلو دم بکشد.
250 گرم ميگو
250 گرم کشمش
3.5 ليوان برنج
1 عدد پياز
50 گرم مغز گردو
مقداري زعفران
مقداري روغن
ظروف و وسايل لازم:
يک قابلمه تقريبا 6 تا 7 ليتري، يک ماهي تابه
طرز تهيه:
ميگو را من پوست کنده مي خرم در نتيجه آماده استفاده هستند در غير اين صورت بايد ميگو را قبلا پوست بکنيد و آماده کنيد (مقدار داده شده بدون پوست 250 گرم بايد باشد).
پياز را خورد و با مقداري روغن سرخ ميکنيم وقتي پياز سرخ شد اول ميگو را به آن ميافزايم و آن را به مدت کوتاهي همراه پيازداغ تفت ميدهيم تا آب آن تبخير شود حالا کشمش را به آن بيفزايد و روي حرارت کم يکي دو چرخ بدهيد زياد نبايد روي آتش بماند در غير اينصورت تلخ ميشود بعد هم گردوهاي خورد شده را به آن ميافزاييد و يکي دو چرخ ميدهيد در آخر هم کمي زعفران ميزنيد حالا آنرا از روي آتش برداريد و بگذاريد کنار براي بعد.
قابلمه را آب کنيد بگذاريد آب جوش بيايد و برنج را که از قبل گذاشته ايم خيس بخورد در آن ميريزيم و ميجوشانيم تا برنج پخته شود دقت کنيد زياد از حد برنج نبايد بجوشد در غير اينصورت دانه هاي برنج به هم خواهد چسبيد (برنج بايد همانگونه که براي چلو تهيه ميکنيد درست کنيد) حالا برنج را در آب کش بريزيد و با آب سرد آن را آبکش کنيد.
مقداري روغن ته قابلمه بريزيد بگذاريد روي آتش بعد مقداري از برنج را ته قابلمه بريزيد و بقيه برنج و مواد داخل ماهي تابه را با هم مخلوط کنيد و داخل قابلمه بريزد به صورتي که ميگو و کشمشها ته قابلمه نباشد. سر قابلمه پلو را با دمکش بپوشانيد و بگذاريد حدود 45 دقيقه روي آتش ملايم پلو دم بکشد.
+ نوشته شده در یکشنبه بیست و یکم بهمن ۱۳۸۶ ساعت 10:2 توسط شيلات هرمزگان
|