پيامهاي سلامتي

پيامهاي سلامتي بامصرف آبزیان
1- با مصرف ماهي سلامتي را به خانواده خود هديه دهيد.
2- مصرف آبزيان باعث كاهش درصد سكته هاي قلبي مي شود.


3- با مصرف ماهي، كودكاني سالمتر و شادابتر و باهوش تر خواهيد داشت.
4- عدم چاقي، تناسب اندام، سلامتي جسم، با مصرف گوشت ماهي.
5- با مصرف دو وعده ماهي در هفته، تقويت هوش و ذكاوت خانواده خود كوشا باشيد.
6- ماهي هديه ي خداوندي است، آن را از كودكان دريغ ننماييد.
7- با مصرف ماهي بدن خود را در مقابل افزايشر رسوب كلسترول بيمه نماييد.
8- آيا مي دانيد مصرف ماهي ابتلا به بيماري قلبي را كاهش مي دهد.
9- آيا مي دانيد گوشت ماهي حاوي 13 نوع ويتامين ضروري بدن است
10- مصرف ماهي از بروز افسردگي جلوگيري مي كند.
11- بياييد طراوت و شادابي را با مصرف آبزيان به روحمان هديه دهيم.
12- گوشت ماهي، حاوي چربي ها مفيد، پروتئين مرغوب، ويتامين هاي گوناگون.
13- گوشت ماهي غذايي كامل، با هضمي آسان و سرار از مواد مغذي.
14- اگر چاق هستيد، اگر چربي خون داريد يا اوره خونتان زياد است. آبزيان مصرف كنيد.
15- اگر طول عمر بيشتري مي خواهيد بايد ماهي مصرف كنيد.
16- آيا مي دانيد ويتامين A موجود در گوشت ماهي موجب بينايي بيشتر مي شود.
17- با مصرف مرتب گوشت ماهي خطر ابتلاء‌به بيماري گواتر و آسم كاهش مي يابد.
18- مصرف ماهي: عدم ابتلاء به گواتر
19- سلامتي بدون پزشك= بامصرف ماهي ومیگو

20- ماهي بخوريد تا دندانهاي شما سالم بماند.
21- با مصرف ماهي از پيري زودرس جلوگيري كنيد.


22- ماهي فقط غذا نيست دوا هم هست.


 

خوراک ماهی حلواسیاه

خوراک ماهی حلواسیاه

حلوا سیاه سرشار از روی هست .
یک نکته دیگه در مورد ماهی حلوای سیاه ... اولا سعی کنید موقع خرید تا جایی که میتونید ماهی های چاق و چله انتخاب کنید ... املاح و روی این ماهی تو پهلوهاشه بصورت یه ردیف گوشت سیاه رنگه که همون ماده ارزشمنده این ماهیه ... نکنه یه وقت موقع خوردن بریزیدش دور و نخورید ...

اول پیاز و سیر رو با هم رنده میکنیم و میزاریم با روغن زیتون بپزه و تفتش میدهیم ... بعد وسط ماهی رو با چاقو میبریم و این موارد رو میریزیم وسطش ...


بعد از اون کاهو رو خورد میکنیم و میریزیم کف ظرف و بعدش ماهی ها رو تو این مواد میغلتونیم و میزاریم رو کاهو ها ..

یک قاشق کوچیک چایخوری میخک ...
دو قاشق کوچک زردچوبه ...
دو قاشق کوچک زیره سبز و سیاه ...
نصف ق چ هل ..
نصف ق چ زعفران ..
یک قاشق چ نمک ...
دو قاشق چ دارچین ...
یک ق چ زنجبیل ...
دو قاشق چ فلفل سیاه ...
 

خوب تو این موارد بغلتونیم و بعد میزاریم روی کاهو ها کمی روغن زیتون و لیموی تازه میریزیم روش و کمی هم کره میزاریم گوشه های ظرف تا کاهو ته نگیره و آب نشه ...

بعد میزاریم تو فر و حسابی بپزه تا نرم بشه ... کمی سیب زمینی سرخ کرده و هویج و گوجه و لیموی تازه هم میتونید واسه تزئینش به کار ببرید ...     نوش جان ... آبزیان غذای سلامتی است.

هدف روابط عمومی شیلات هرمزگان ازگردآوری مطالب دراین وبلاگ دسترسی آسان علاقمندان به تنوع پخت آبزیان بعنوان غذای سلامتی میباشد وامیدواریم بتوانیم رضایت شماراجلب کنیم.

 

پخت ۱۴۶ نوع غذای طبخ شده با ماهی و میگو

۱۴۶ نوع غذای طبخ شده با ماهی و میگو در ششمین جشنواره پخت آبزیان شهرستان حاجی آباد ارائه و به معرض نمایش گذاشته شد.

سرپرست شیلات هرمزگان گفت: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و با شعار آبزیان غذای سلامتی برگزار شد.  قدرت میرزاده اظهار داشت: این جشنواره طی ۳ روز برگزار شد که در دو روز اول آموزش طبخ آبزیان برای علاقه مندان در صبح و بعد از ظهر با حضور ۲۷۰ نفر و روز سوم، ششمین جشنواره با حضور گسترده مردم و مسولین برگزار شد. وی افزود: به همه شرکت کنندگان لوح تقدیر، کتاب، بروشور CD اهدا و به ۱۸ نفر از سوی هیئت داوران به عنوان تهیه کنندگان غذاهای برتر جشنواره در دو بخش غذاهای طبخ شده با ماهی و میگو با در نظر گرفتن صرفه اقتصادی، نوآوری و کیفیت در طعم و مزه انتخاب شده بودند هدایای ارزشمندی اهدا شد. میرزاده تصریح کرد: در این جشنواره علاوه بر ۱۸ غذای اصلی از زهرا شهسواری خردسالترین آشپز این جشنواره که ۱۱ سال سن داشت نیز تقدیر به عمل آمد. وی میانگین مصرف آبزیان در کشور را ۵/۷ کیلو اعلام کرد و گفت: این در حالی است که معدل مصرف جهان ۵/۱۷ کیلوگرم است و ما باید تلاش کنیم تا سرانه مصرف در کشورمان را به حد جهانی برسانیم که یکی از این راه ها برگزاری جشنواره ها و دوره های آموزشی طبخ آبزیان است. قابل ذکر است در حاشیه این جشنواره مسابقه نقاشی برای کودکان با شعار آبزیان غذای سلامتی برگزار و در پایان به ۱۷ نفر از شرکت کنندگان برتر جوایزی اهدا و از تمامی کودکان شرکت کننده در مسابقه تقدیر شد.

ششمین جشنواره غذاهای دریایی در شهرستان حاجی آباد

شیلات هرمزگان و برگزاری ششمین جشنواره غذاهای دریایی در شهرستان حاجی آباد

                            

سرپرست شیلات هرمزگان گفت: یکی از اهداف شیلات ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و آموزش تنوع طبخ آن در کل کشور وخصوصا شهرهای غیرساحلی به منظور افزایش سرانه مصرف میگو و ماهی به عنوان غذای سلامتی است.
میرزاده خاطر نشان کرد: با توجه به مصرف سرانه میگو و ماهی در کشور، این اداره کل در راستای سیاست های شیلات کشور اقدام به اطلاع رسانی از مزایای آبزی مصرفی از طریق برگزاری دوره های مختلف طبخ آبزیان، جشنواره و چاپ کتاب، پوستر، بروشور و زیرنویس تلویزیون و روزنامه ها کرده است که در ادامه این برنامه ها از 8 تیر ماه تا 10 تیر ماه سال جاری دوره طبخ آبزیان و ششمین جشنواره بزرگ غذاهای دریائی در شهرستان حاجی اباد برگزار می شود.
وی گفت: در این جشنواره غذاهای مختلف با استفاده از میگو و ماهی توسط شرکت کنندگان طبخ و به هیأت داوران ارائه می شود که در ششمین جشنواره در شهرستان حاجی آباد ضمن تقدیر از شرکت کنندگان در دو بخش غذاهای تهیه شده با ماهی و غذاهای تهیه شده با میگو با در نظر گرفتن صرفه اقتصادی، نوآوری و کیفیت در طعم و مزه داوری و به برگزدیدگان نیز هدایائی اهداء خواهد شد.
وی اظهار داشت: با برگزاری چنین جشنواره هایی علاوه بر ترویج فرهنگ مصرف آبزیان مردم با چگونگی پخت صحیح و تنوع غذاهای آبزیان و همچنین مزایای آن آشنا می شوند.

 

با مصرف میگو از بیماری های قلبی – عروقی و سرطان پیشگیری کنیم

ميگوغذاي سلامتي

با تغذیه مناسب می توان نسبت LDLبهHDL را کاهش داد؛ که این امر(کاهش LDL بهHDL) گامی اساسی در پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی است.افزایش نسبت LDL بر HDL عاملی برای افزایش میزان احتمال بیماری های قلبی – عروقی  محسوب می شود. همچنین در بیماری های قلبی - عروقی اساس پیشگیری و درمان، کاهش چربی بد و افزایش چربی خوب، یعنی کاهش نسبت LDL به HDL در خون است. آن چه مطالعات بالینی روشن می سازد این است که نحوه تغذیه، نقش بسیار اساسی در تغییر سطح سِـرُمـی LDL و HDL دارد.

به به

نکته ای در مورد کلسترول میگو

بیشتر افراد تصور نادرستی در مورد مصرف میگو دارند. در هر110 گرم میگو 200 میلی گرم کلسترول وجود دارد؛ براین اساس بسیاری از مردم از مصرف آن اجتناب می کنند؛ در حالی که بر پایه بسیاری از مطالعات انجام شده، با وجود غنی بودن میگو از کلسترول، هیچ دلیلی برای اجتناب از مصرف آن وجود ندارد.

تصاويري ازصيدميگودرآبهاي هرمزگان

صيدميگو درآبهاي استان هرمزگان

ميگو اين غذاي لذيذ

میگو یکی از محصولات دریایی است که بخشی از محصولات دریایی استان را تشکیل می دهد. میگو جانوری آبزی و از خانواده سخت پوستان است که به طور عمده در آبهای گرم در شرایط دمایی بین 18 تا 38 درجه سانتی گراد زندگی می کند ، هرچند بعضی از گونه های آن در آبهای سرد وشیرین نیز یافت می شود و به تازگی در محیط های مصنوعی نیز پرورش داده می شود. میگو به عنوان یکی از آبزیان خوش خوراک محسوب می شود که به عنوان یکی از منابع پروتئین دریایی  در تغذیه انسان اهمیت زیادی دارد. میگو در مقایسه با سایر غذاهای دارای پروتئین زیاد ، همانند گوشت ماهی و ماکیان کالری کمتری دارد ، ولی پروتئین موجود در آن کیفیت بالایی دارد و حاوی همه ی اسیدهای آمینه ضروری بدن انسان می باشد.

پس بياييد بامصرف ميگو وماهي سلامتي خودوخانوادهتان رادرمقابل بيماريها بيمه نمائيد.

به به نوش جان

 

 

دانستني هاي آشپزي : 

 

 

 

 

ميگواين غذاي سلامتي

1 - چگونه بدانیم که یک میگو پخته شده است ؟
گوشت و رنگ میگو را بررسی کنید ،اگر در پوست پخته شده باشد ،شکل آن به نوع میگو وابسته خواهد بود . میگوی پخته با پوست ، سوراخهای عمیق قرمز و نارنجی خواهد داشت .
به طور کلی میگوی خام ، با پخته شدن نیم شفاف و پیچ و تاب خود را از دست می دهد . اگرچه وقتی گرمای ان حذف شود ، با گرمایی که دردرونش حبس شده است میگو به پخته شدن ادامه می دهد .
از پخت دوباره اجتناب کنید ، زیرا وقتی گرما را حذف می کنید ، به آرامی گرمای درون مرکز میگو آن را می پزد .
کنترل دیگر که به کار می رود این است که میگوی پخته شده را بین انگشتان خود قرار دهید و آن را فشار دهید . اگر احساس می کنید نرم شده است و سختی و پایداری را ندارد میگو بیش از حد پخته شده است .
2 - اختلاف بین پختن میگو با پوست و بدون پوست در چیست ؟
پختن میگو با پوست ،طعم ،رطوبت و بوی گوشت را حفظ می کند . میگو با پوست ،آسان پخته می شود . برای آماده سازی با سس یا سرخ کردن عمیق میگو ، باید بدون پوست پخته شود .

3 - بهترین راه برای جوشاندن میگو چیست ؟
یک دیگ بزرگ را تا 3/2 پر از آب کنید و به جوش بیاورید . بسته به نوع میگو ، به آن
( 2 …quot; 1% ) نمک اضافه کنید ،می توانید دیگر ادویه ها را نیز اضافه کنید . میگو در حجم کمترسریع تر می پزد .

ورودشمارابه وبلاگ روابط عمومي شيلات هرمزگان گرامي ميداردواميدواريم بتوانيم رضايت شمابيننده وبازديدكننده محترم راجلب نموده وگامي بسوي تندرستي برداريم بامصرف ۲بار درهفته باماهي وميگو.

سالاد الویه میگو برای هشت نفر

سالادالويه باميگو به به نوش جان

سالاد الویه میگو برای هشت نفر

مواد لازم:

میگو 1 کیلوگرم

سیب زمینی 5/1 کیلوگرم

خیار شور 1 کیلوگرم

تخم مرغ 8 عدد

کنسرو نخود فرنگی 3 قوطی

نمک به میزان لازم 

سس مایونز 1 شیشه

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

خردل 1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه یا سفید 1 قاشق مرباخوری

سرکه 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
میگوها را در آب و نمک جوشانده و سپس پوست میگوها و روده پشتی آنها را خارج می کنیم . سپس آنها را شسته و با چرخ گوشت چرخ کرده یا با کارد به اندازه نخود آنها را ریز می کنیم . سیب زمینی ها و تخم مرغها را آب پز کرده و پس از پوست کندن به اندازه نخود فرنگی ریز می کنیم و خیارشورها را نیز بهمبن ترتیب ریز می نماییم . میگوها و سیب زمینی و تخم مرغ و خیارشور و نخود فرنگی را در ظرف مناسب با روغن زیتون ، سرکه ، خردل و نمک و سس مایونز کامل مخلوط کرده و در دیس ریخته با کارد خوب صاف می کنیم

برای تزیین از تربچه ، جعفری و زیتون استفاده می کنیم .

میگو پلو

میگو پلو

مواد لازم :

برنج  3 پیمانه

میگو پاک شده   300 گرم

پودر کاری 1 قاشق                                            

زعفران آبگرفته  مقداری

پیاز سرخ شده  1عدد متوسط                                

فلفل سبزو قرمز  2عدد متوسط

آب نارنج یا آبلیمو  1 استکان                                 

روغن   مقداری

نمک و زردچوبه  مقداری

طرز تهیه:

برنج را با نمک و زردچوبه و روغن پخته و صاف می کنیم.

میگو پاک شده را با پیاز سرخ کرده و فلفل دلمه ای خلال می کنیم و به بقیه مواد اضافه نموده و سرخ می کنیم.

میگوها را با یک لیوان آب و کمی زعفران می گذاریم تا پخته شود. پودر کاری را نیز اضافه کرده و هم می زنیم. برنج را برای دم کشیدن در قابلمه ریخته و لابلای آن از مواد سرخ شده و پخته شده می ریزیم. زعفران آب گرفته را بروی برنج می ریزیم و می گذاریم دم بکشد.

وقتی دم کشید میتوانید نوش جان کنید. یادتان نرودآبزیان غذای سلامتی است.